Start dropdown content
sluiten

Herhaalrecept

U kunt hier eenvoudig een herhaalrecept aanvragen:

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Afspraak maken

Een consult bij uw huisarts is alleen mogelijk op afspraak en duurt gemiddeld 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of  met meerdere personen komt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Wij verzoeken u dit bij de assistente aan te geven zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Een telefonisch consult met uw huisarts is bedoeld voor een korte vraag of om een uitslag op te vragen. Soms is het moeilijk uw gezondheidstoestand telefonisch te beoordelen. Een persoonlijk afspraak om op het spreekuur te komen kan daarom alsnog nodig zijn om u optimaal te helpen.

Online afspraak maken

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Stel een vraag

U kunt uw vraag stellen op MijnGezondheid.net

Minder dringende vragen waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken, kunt u online aan ons stellen. Wij proberen binnen een gering aantal werkdagen te antwoorden. U kunt alleen vragen stellen aan uw huisarts, assistente of praktijkondersteuner(s).

Het antwoord op uw vraag en een overzicht van uw vragen vindt u op MijnGezondheid.net.

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie
Ik wil me aanmelden

Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers, dan kunt u ons bellen op het algemene nummer van het gezondheidscentrum.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Inschrijven

Momenteel is het niet mogelijk om u bij het gezondheidscentrum in te schrijven als patiënt. Dit wegens de toename in het patiëntenaantal het afgelopen jaar en om de kwaliteit van onze huisartsenzorg en praktijkvoering te borgen. Zodra er weer nieuwe patiënten kunnen worden ingeschreven, hopen wij u te mogen verwelkomen in ons centrum.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over ons

Uw huisarts neemt altijd de tijd om naar u te luisteren dus stelt u gerust uw vragen.

Bij de SHG heeft u uw eigen huisarts. Maar als u snel een afspraak met een huisarts wilt, kan het zijn dat dit niet lukt bij uw eigen arts. U wordt dan -in overleg- geholpen door een andere huisarts van het gezondheidscentrum. Hij of zij heeft toegang tot uw medisch dossier.

 

 

Wij zijn NHG-geaccrediteerd voor de reguliere huisartsenzorg. Wij voldoen aan de landelijk vastgestelde normen en werken continu aan kwaliteitsverbetering.

Medewerkers

Mevr. C.J. Douma
Huisarts
Mw. R. Lepoutre
Waarnemend huisarts (maandag)
Mw. V. van Son
Waarnemend huisarts (woensdag)
Dhr. O. Kahmann
Waarnemend huisarts (woensdag, donderdag)
Mw. A. Berger
Waarnemend huisarts (vrijdag)
Mw. L. Barbier
Waarnemend huisarts (vrijdag)
Dhr. T. Lijding
Huisarts
Mw. A. Hilgersom
Praktijkverpleegkundige
Mevr. P.J. Raateland
Praktijkondersteuner Huisarts
Mevr. M. Melaan
Praktijkondersteuner Huisarts
Mevr. N. Yildiz
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. E. Lever
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. I. Blom
Diabetesverpleegkundige
Mw. S. Meeuwsen - Koevoet
Praktijkondersteuner Huisarts
Mevr. B. Öztürk
Doktersassistent
Mw. N. Khawaja
Doktersassistent
Mw. K. Cevik
Doktersassistent
Mw. M. de Greef
Doktersassistent

Openingstijden

Handig om te weten

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts natuurlijk bij u thuis langskomen. De visites aan huis worden meestal tussen de middag afgelegd. Wij adviseren u om indien mogelijk altijd naar de praktijk toe te komen omdat in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden voor u aanwezig zijn. We verzoeken u vriendelijk om vóór 12:00 uur een huisbezoek aan te vragen.

Uitslagen opvragen

De uitslag van uw onderzoek wordt door de huisarts beoordeeld en door de assistent aan u meegedeeld

Artsen in opleiding

In ons gezondheidscentrum worden artsen opgeleid. Zij worden gesuperviseerd door de huisartsen. Als u graag uw eigen huisarts wilt spreken, verzoeken wij u om dit aan te geven bij het maken van de afspraak.

Meer informatie

 • Een consult bij uw huisarts is alleen mogelijk op afspraak en duurt gemiddeld
  10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of  met meerdere personen komt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Wij verzoeken u dit bij de assistente aan te geven zodat wij u optimaal kunnen helpen.

  Een telefonisch consult met uw huisarts is bedoeld voor een korte vraag of om een uitslag op te vragen. Soms  is het moeilijk uw gezondheidstoestand telefonisch te beoordelen. Een persoonlijk afspraak om op het spreekuur te komen kan daarom alsnog nodig zijn om u optimaal te helpen.

 • Tussen 17:00 en 8:00 uur is de praktijk gesloten.

  Voor spoedeisende klachten in de avond, nacht en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost (SMASH): (070) 346 96 69.

  SMASH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. De SMASH regelt spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden. Iedere dag tussen 17:00 uur ‘s avonds en 8:30 uur ‘s morgens; gedurende het hele weekend en op alle erkende feestdagen.

  U krijgt altijd eerst een ervaren doktersassistente aan de lijn. Zij zal vragen naar uw naam, adres, postcode, geboortedatum en verzekering. Zorg dus dat u deze gegevens bij de hand heeft. Zij zal ook vragen naar uw klachten en beoordelen of het noodzakelijk is dat u gezien wordt door een huisarts.

  U moet altijd bellen, u kunt niet zonder afspraak naar de huisartsenpost.

  Meer informatie over de SMASH vindt u op de website van SMASH.

 • Indien u bij verhindering een afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen.

  Let op! Helaas kunt u dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar dus wees op tijd met het doorgeven van een verhindering. Deze regeling geldt voor  de afspraken met de huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en doktersassistenten.

  Tarieven huisartsenzorg

  Niet nagekomen afspraak € 20,00
  Medische verrichting kostprijs*

   

  *Deze prijs is gelijk aan het tarief dat we met de zorgverzekeraar zijn overeengekomen (meer informatie verkrijgbaar bij de assistente).

 • Voor het goed functioneren van de praktijk zijn de doktersassistenten onmisbaar. De doktersassistente heeft een specifieke beroepsopleiding  gevolgd en heeft een beroepsgeheim.

  Hierdoor kunt u bij hen terecht met algemene en specifieke gezondheidsvragen en kunnen zij op grond van de door u verstrekte gegevens informeren en adviseren. Zij zullen u soms enkele vragen stellen om een inschatting te maken voor verdere benodigde behandeling. Huisarts en assistente werken nauw samen en hebben regelmatig overleg.
  Ook verricht de assistente een aantal medische handelingen:

  • Tussentijdse bloeddrukcontrole
  • Aanleggen van een verband en het beoordelen van verwondingen
  • Oren uitspuiten
  • Suiker/Hb-controle
  • Hechtingen verwijderen
  • Aanstippen van wratten
  • Urine onderzoek
  • Injecties
  • Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek
 • Een praktijkondersteuner (POH) of -verpleegkundige is deskundig om chronisch zieke patiënten te begeleiden, volgens de gemaakte protocollen en in overleg met de eigen huisarts.

  Voorbeelden van dergelijke ziektebeelden zijn Astma, COPD, Diabetes en CVRM. Tevens werkt de POH of praktijkverpleegkundige nauw samen met de andere disciplines die in de praktijk gevestigd zijn. Patiënten worden hierdoor regelmatig en uitgebreid gecontroleerd.

  Bij het vermoeden van problematiek op het geestelijk vlak, bijvoorbeeld depressieve- , angst- of rouwproblemen, kan de huisarts u ook naar de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verwijzen voor een kennismakingsgesprek.

  U wordt van harte uitgenodigd om een actieve rol in te nemen in uw behandeling en samen met de POH (GGZ) of praktijkverpleegkundige te werken aan de verbetering van uw eigen gezondheid. Op de vervolg pagina’s leest u meer over de in onze praktijk werkzame POH’s /praktijkverpleegkundige(n).

  Een verwijzing via uw huisarts is noodzakelijk.

 • Bij het vermoeden van problematiek op het geestelijk vlak, bijvoorbeeld depressieve- , angst- of rouwproblemen, kan de huisarts u naar de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verwijzen voor een kennismakingsgesprek.

  In dit gesprek zal samen met u bekeken worden welke problemen er spelen en welk behandelaanbod of therapie het beste bij u past. De behandeling vindt altijd plaats in overleg met uw huisarts en kan bestaan uit een aantal gesprekken.

  Daarnaast kan de POH GGZ beoordelen of er specialistische hulp moet worden ingeschakeld, zoals bij GGZ organisaties, vrijgevestigde psychiaters of eerstelijns psychologen.

  Een verwijzing via uw huisarts is hierbij noodzakelijk.

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent